Kuřecí krém s masovými noky

Odvysíláno

Epizody tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!

Potraviny: 1 cibule (nakrájená najemno), 50 g přepuštěného másla, tymián, bobkový list, 1 stroužek česneku, 2-3 lžíce mouky, 100 ml suchého bílého vína, 1,5 l kuřecího vývaru, 200 ml smetany 33%, 70 g másla, 2 lžíce zeleného oleje petrželového.
Noky...

Epizody tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!

Potraviny: 1 cibule (nakrájená najemno), 50 g přepuštěného másla, tymián, bobkový list, 1 stroužek česneku, 2-3 lžíce mouky, 100 ml suchého bílého vína, 1,5 l kuřecího vývaru, 200 ml smetany 33%, 70 g másla, 2 lžíce zeleného oleje petrželového.
Noky: 100 g mletého kuřecího masa, hrst libečku, 2-3 lžíce smetany, muškátový oříšek.
Vložka: oblanšírovaná zelenina julienne.

Postup:

Do hrnce dáme přepuštěné máslo a cibuli a restujeme. Přidáme lístky tymiánu bobkový list a česnek. Zaprášíme moukou a orestujeme na světlou jíšku. Zalijeme vínem a vývarem a necháme vařit. Nakonec přilijeme smetanu a vmícháme máslo.
Připravíme noky- do kutru dáme mleté maso, libeček, smetanu a špetku muškátového oříšku a rozkutrujeme. Z masové směsi vykrajujeme knedlíčky, vkládáme je do vroucí vody a vaříme. Do talíře vložíme noky a oblanšírovanou zeleninu. Vlijeme polévku a dozdobíme zeleným olejem.

Nejnovější videa z pořadu Tescoma s chutí

Nejnovější články k pořadu Tescoma s chutí

Podobné pořady

Nestihli jste v TV

Nové epizody už teď na Voyo

o 7 dní dříve • bez reklam • kdykoliv

Další pořady