Dian se do do semifinále Souboje restaurací neprobojoval: Jak se majitelé cítili těsně po zátěžovém testu?
Dian se do do semifinále Souboje restaurací neprobojoval: Jak se majitelé cítili těsně po zátěžovém testu?
Bratři Giang Ta Binh a Khanh Ta Quoc by rádi, aby se Češi naučili jíst asijskou kuchyni, ale s moderním twistem. Po těžkém zátěžovém testu odhalili, jak je to s boomem vietnamské kuchyně u nás. A také představili koncept svého podniku Dian.
Pohlreichův souboj restaurací sledujte každou středu...
Bratři Giang Ta Binh a Khanh Ta Quoc by rádi, aby se Češi naučili jíst asijskou kuchyni, ale s moderním twistem. Po těžkém zátěžovém testu odhalili, jak je to s boomem vietnamské kuchyně u nás. A také představili koncept svého podniku Dian.