Jakub Parus ze Souboje restaurací: Maloměsta mají co nabídnout, dojíždí sem spousta lidí
Jakub Parus ze Souboje restaurací: Maloměsta mají co nabídnout, dojíždí sem spousta lidí
Dokáže se americká restaurace na samotě u lesa uživit? To je otázka pro šéfkuchaře poděbradské Obory Jakuba Paruse. V rozhovoru prozradil, kdo jsou jeho hosté, jestli to jsou turisté, a nebo spíše místní. Dozvíte se také, co si myslí o televizních soutěžích a proč kývnul právě na nabídku od...
Dokáže se americká restaurace na samotě u lesa uživit? To je otázka pro šéfkuchaře poděbradské Obory Jakuba Paruse. V rozhovoru prozradil, kdo jsou jeho hosté, jestli to jsou turisté, a nebo spíše místní. Dozvíte se také, co si myslí o televizních soutěžích a proč kývnul právě na nabídku od Zdeňka Pohlreicha.