Zdeněk Pohlreich: Michelin není klub elitářů! Proč Česko potřebuje své hvězdy?

Je důležité mít v Česku restaurace s michelinskou hvězdou? Tuto otázku si v poslední době klade nejen komunita lidí z gastronomie, ale i široká veřejnost. Právě se totiž řeší, jestli má Česká republika uhradit poplatek ve výši 10 milionů korun, aby vůbec michelinští komisaři české restaurace...

Je důležité mít v Česku restaurace s michelinskou hvězdou? Tuto otázku si v poslední době klade nejen komunita lidí z gastronomie, ale i široká veřejnost. Právě se totiž řeší, jestli má Česká republika uhradit poplatek ve výši 10 milionů korun, aby vůbec michelinští komisaři české restaurace přijeli omrknout. Názory se různí, avšak právě Zdeněk má na celou věc jasný názor. A v rozhovoru vám vysvětlí proč!

Pohlreichův souboj restaurací sledujte ve středu 8. března ve 20:20 na Nově a nebo už od 1. března na Voyo.

Nejnovější videa z pořadu Souboj restaurací

Nejnovější články k pořadu Souboj restaurací

Podobné pořady