Sendvič s trhaným hovězím

Ingredience:
hovězí žebro masité 2 g
mrkev, petržel, cibule po 1 ks
drcený pepř barevný
dijonská hořčice polévková lžíce 2 ×
chilli paprička 1 ks
koriandr hrst
cukr 1 polévková lžíce
olej 1 lžíce
sůl, uzená paprika mletá 1 kávová lžička
 
majonéza 4 polévkové lžíce
kornišony – kyselé okurky
červená ...
Ingredience:
hovězí žebro masité 2 g
mrkev, petržel, cibule po 1 ks
drcený pepř barevný
dijonská hořčice polévková lžíce 2 ×
chilli paprička 1 ks
koriandr hrst
cukr 1 polévková lžíce
olej 1 lžíce
sůl, uzená paprika mletá 1 kávová lžička
 
majonéza 4 polévkové lžíce
kornišony – kyselé okurky
červená cibule 2 ks
 
Postup:
Den předem dáme do kastrolu s vodou žebro s kořenovou zeleninou a uvaříme do měkka.
Z barevného pepře, dijonské hořčice, nasekané chilli papričky a koriandru, cukru, oleje a uzené papriky uděláme marinádu, tou potřeme vařené žebro a necháme marinovat přes noc.
Druhý den žebro zabalíme do pečícího papíru a potom do alobalu a grilujeme ze všech stran cca 30 min. Sundáme z grilu, rozbalíme a zlehka dogrilujeme po obou stranách.
Z majonézy a hořčice uděláme dresink.
Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na slabší kolečka a okurčičky na plátky.
Sendvič potřeme dresinkem, na který dáme natrhané žebro a na vrch okurky s cibulkou a rukolou, druhou půlku namažeme dresinkem a přiklopíme.
Při podávání přeřízneme na půl.

Nejnovější videa z pořadu Rady ptáka Loskutáka

Obsazení

Moderátor

Nejnovější články k pořadu Rady ptáka Loskutáka

Podobné pořady

Nestihli jste v TV

Nové epizody už teď na Voyo

o 7 dní dříve • bez reklam • kdykoliv

Další pořady