
Tatarák z kapra, to myslíte vážně? Radek Kašpárek nevěří vlastním chuťovým pohárkům
Kapr se každoročně objevuje na štědrovečerním stole milionů lidí. Přesto je neprávem podceňován. Spousta Čechů ho neumí správně upravit. A tak slyšíme časté mýty o tom, že je to ryba plná kostí s bahnitou chutí. Při správné přípravě to může být ale velká delikatesa. Protože filetování kapra má...
Kapr se každoročně objevuje na štědrovečerním stole milionů lidí. Přesto je neprávem podceňován. Spousta Čechů ho neumí správně upravit. A tak slyšíme časté mýty o tom, že je to ryba plná kostí s bahnitou chutí. Při správné přípravě to může být ale velká delikatesa. Protože filetování kapra má svá specifika, porota pozvala hosta, který všem ukáže, jak k tomu správně přistoupit. Jak si soutěžící poradí s touto náročnou výzvou, při které poteče i krev?
Soutěž MasterChef Česko sledujte ve středu od 20:20 na TV Nova. A o týden dříve na Voyo.