
Toreadorská mísa
Aktualizováno 22.07.2016
Recept, který Jiřího Babicu ve Španělsku naučil pravý toreador.
Potřebujeme:
Červená čočka
Kabanos
Jarní cibulka
Vařené brambory
Sterilované bílé fazole
Jablka, citron
Bílé víno
Rukola
Zeleninový vývar
Olivový olej
Římský kmín
Sůl
Postup:
Kabanosy opečeme na olivovém oleji. Přidáme předem uvařené brambory, nakrájenou jarní cibulku a opečeme. Okořeníme chilli, římským kmínem, osolíme a přidáme uvařenou červenou čočku, nakrájená rajčata a nasekanou rukolu. Na další pánvi rozpustíme máslo a na něm osmahneme nakrájené jablko, zakapeme citronem a přidáme bílé fazole. Zalijeme trochou bílého vína. Podáváme obě směsi dohromady.