Rumpsteak na teplém špenátovém salátu

Aktualizováno 01.04.2014


Paní Lenku z Třebíče jsme si pozvali do studia a Jirka s její pomocí ukuchtil úžasně chutný Rumpsteak na teplém špenátovém salátu.

Potřebujeme:


0,5 kg roštěnky
worcester
škrobová moučka
barevný pepř
brambory
česnek
olej
čerstvý špenát
rajčatový protlak
balsamico
smetana
olivový olej


Postup:


Steaky potřeme worcesterem a posypeme drceným barevným pepřem a škrobovou moučkou. Steak opékáme na pánvi z obou stran. Do šťávy přidáme rajčatový protlak, balsamico a smetanu. Omáčkou pokapeme listový špenát na talíři. Na pánvi potřeme česnekem opékané brambory z obou stran. Klademe je na špenát pokapaný omáčkou.

chribkova ivana, nova.cz