VELKÝ KVÍZ: Pamatujete si, kdo s kým chodil, nebo na co zemřel? Otestujte si, jak dobře znáte oblíbené seriály!

Aktualizováno 18.11.2017

Velký seriálový kvíz
Zdroj: TV Nova

Pamatujete si, co se odehrávalo pár týdnu, měsíců možná i let zpátky ve vašich oblíbených seriálech? Kdo s kým chodil, jakou měl neřest nebo na co zemřel? Otestujte svoji paměť v našem velkém seriálovém kvízu!

Jste velkým fanouškem nebo fanynkou seriálů televize Nova? pak pro vás jistě nebude složité odpovědět n anásledující otázky!

 

1. Na co umřel přítel Jany Vinické v seriálu POLICIE MODRAVA?
a) na embolii
b) na infarkt
c) na prasknutí slepého střeva


2. Kde se v seriálu ULICE narodil syn Gábiny, Šimon?
a) v sanitce
b) v bytě Peška
c) v bytě u Terezy Jordánové

Zdroj: TV Nova


3. Jak se jmenovala holka, která odloudila Ondru od Markéty v DOKTORECH Z POČÁTKŮ?

a) Kamila
b) Kateřina
c) Bětka

Zdroj: Archiv TV Nova

 

4. Pro co měl slabost doktor Leoš Mára z ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2?
a) alkohol
b) drogy
c) muže

Zdroj: Archiv TV Nova

 
5. Jak umřel v ULICI bratr Lucie Weberové?
a) byl zastřelen
b) přejelo ho auto
c) při autonehodě

Zdroj: TV Nova


6. Co měl ve 4. epizodě COMEBACKU na zadku vytetováno Ivin kluk?
a) Jsem jen tvůj
b) Miluji tě, Ivo
c) Pomáhat a chránit

Zdroj: Archiv TV Nova


7. Kdo nazpíval titulní píseň Šestej pád k seriálu GYMPL?
a) Ewa Farna, Dan Bárta
b) Helena Vondráčková, Karel Gott
c) Monika Bagárová, Ondřej Brzobohatý


8. Jak se Ozzák z COMEBACKU jmenuje vlastním jménem?
a) Josef
b) František
c) Alfons


9. Za co byl Prokop Rýdl ze SPECIALISTŮ odsouzen?
a. zabil svou dceru
b. zabil svou ženu
c. zabil policistu

Zdroj: TV Nova



10. Jak se jmenuje postava herečky Jany Pidrmanové z KRIMINÁLKY ANDĚL?
a) Jana Chládková
b) Věra Beránková
c) Lída Rysová


11. Kolik členů má mordparta v KRIMINÁLCE ANDĚL?
a) 8
b) 5
c) 10

Zdroj: TV Nova


12. Jak se jmenuje mladší bratr Zuzany Májové ze SPECIALISTŮ?
a) Matyáš
b) Tadeáš
c) Tobiáš

Zdroj: Archiv TV Nova


13. Pod jakou maskou se ukrýval zloděj v posledním díle druhé řady POLICIE MODRAVA?
a) známého politika
b) mimozemšťana
c) krtka

Zdroj: TV Nova

 

Správné odpovědi:
1.a, 2.b, 3.a, 4.b, 5.c, 6.c, 7.a, 8.b, 9.b, 10.c, 11.a, 12.c, 13.b

 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

TEST: Jak dobře znáte seriál Dr. House? 15 otázek pro skutečné fandy

VELKÝ KVÍZ: Jak dobře znáte film Ať žijí duchové! Otestujte se!

VELKÝ TEST: Jak dobře znáte seriál Comeback? Na 10 záludných otázek odpověděl správně zatím jen Ozzák!


Karel Gott napříč časem