Rybí ragú s avokádem na nokách

Aktualizováno 29.01.2016


Vyberte si rybu podle vaší chuti a zkuste ragú s cizokrajným avokádem.

Potřebujeme:


Ryba (losos, treska, sumec)
Olivový olej
Sůl
Pepř
Citron
Chilli paprička
Avokádo
Česnek
Rajče
Noky
Kukurma
Čerstvý špenát
smetana


Postup:


Noky zlehka opečeme na olivovém oleji. Avokádo zbavíme pecky a slupky, nakrájíme jej na menší kousky a přidáme na pánev k nokám. Na další pánvi začneme opékat rybí směs. Ryby před pečením lehce nasolíme a pokapeme citrónem. K nokám a avokádu přidáme nakrájený česnek, čerstvý špenát, chilli a kurkumu. Nakonec celou směs přelijeme smetanou a na pánev přisypeme osmažené ryby a nakrájená rajčata. Vše promícháme a necháme chvíli povařit. Dobrou chuť!

Nova.cz, Ivana Chřibková