
Babicovy dobroty: Řízek s bretoňskými lusky
Aktualizováno 18.04.2014
Na českém talíři s francouzskou příchutí.
Potřebujeme:
2 ks vepřových řízků
2 stroužky česneku
1 malý rajčatový protlak
1 konzerva lusků
1 malá cibule
Niva
Olej
Sůl, pepř, balzamicko
Postup:
Vepřové řízky naklepeme osolíme a opepříme. Opečme na pánvi. Na druhé pánvi opečeme cibuli a česnek najemno. Přidáme rajčatový protlak, cukr, sůl a scezené lusky. Promícháme a položíme na opečené řízky. Posypeme nivou a zapékáme asi sedm minut.
TN.cz

nakupování na internetu
Kdy objednat dárky, aby dorazily do Vánoc? Obchody prozradily termíny

hledají další těla
Po výbuchu sopky na Zélandě vyzvedli šest těl. Hrozí další erupce!

strana borise johnsona