Jste znalci seriálu Na vodě a znáte každý detail? OTESTUJTE SE!

Aktualizováno 05.08.2016

Seriál Na vodě: Jak dobře ho znáte?
Zdroj: TV Nova

Magických třináct nedělí k vám na jaře každý večer přicházely prostřednictvním televizních obrazovek. Postavy ze seriálu Na vodě vám přirostly k srdci. Jak dobře si ale pamatujete tento seriál? Otestujte se!

1. Jak se jmenovala hospoda v seriálu Na vodě?
a) U kotvy
b) U rezavé kotvy
c) U velké kotvy

 

2. Z kolikátého piva věštila Bohunka osud?
a) Z šestého
b) Z desátého
c) Z patnáctého

 

KVÍZ: Jak dobře znáte Ulici?

 

3. Jak se jmenovala Hugova manželka?
a) Magda
b) Marcelka
c) Monika

 

4. Koho si nakonec vzala Boženka?
a) Františka
b) Josífka
c) Jarouška

 

5. Kdo v seriálu hrál postavu režiséra?
a) Oldřich Kaiser
b) Oldřich Navrátil
c) Luděk Sobota


6. Honza musel prodat loď. Kam se potom nastěhoval?
a) Do stanu
b) Do maringotky
c) Do týpí

 

KVÍZ: Jak moc dobře znáte Ordinaci? Otestujte to!

 

7. Koho z moderátorů TV Nova jste viděli v seriálu?
a) Ondřeje Špalka
b) Karlu Mráčkovou
c) Emu Klementovou

 

8. Do koho se zamilovala malířka Hanička?
a) Do Huga
b) Do Honzy
c) Do Bohouška

 

9. Koho hrála v seriálu Jana Synková?
a) Aničku z hausbótu
b) Hospodskou
c) Standovu tchýni

 

10. Jaké měla zaměstnání Hanička se zátoky?
a) Malířka
b) Restaurátorka
c) Holička

 

 

Správné odpovědi:
1 - b) , 2 - b) , 3 - c), 4 - b), 5 - c), 6 - b), 7 - a), 8 - a), 9 - c), 10 - a)


NEPŘEHLÉDNĚTE: 

Známí moderátoři v seriálu Na vodě!

VIDEO: Herci seriálu Na vodě v aquaparku

Jana Synková:: Myslíte, že jsem ve skutečnosti taková baba?


Novinky z NOVY