
Grilování s Vodouchem – Grilované jahody s medem a chilli čokoládovým piškotem
Aktualizováno 09.04.2016
RECEPT ZE 6. DÍLU – Nechejte se zlákat tímto sladkým mámením!
Potřebujeme:
½ kg jahod
3 lžíce moučkového cukru
2 lžíce medu
1 lžíci pepře
150 g másla
200 ml smetany
1 čokoládu s chilli
100 ml Absinthu
1 balení piškot
Jahody napícháme na namočené špejle, poprášíme cukrem nebo namočíme do medu a opečeme. Zalijeme absinthem a oflambujeme.
Čokoládu rozpustíme se smetanou a máslem ve vodní lázni a necháme prochladnout. Do pěny namočíme lehce opečené piškoty a podáváme k jahodám.
OSTATNÍ RECEPTY ze šestého dílu:
• Grilovaný fenykl a avokádo s kuskusem a tabouleh
• Vepřová panenka à la saltimboca s grilovanými rajčaty
• Kuřecí špízy Yakitori
Na CELÝ 6. DÍL s názvem Dámská jízda se podívejte ZDE:
Nenechte si ujít ani DALŠÍ DÍLY pořadu GRILOVÁNÍ S VODOUCHEM
5. DÍL – Ryby
4. DÍL – Dětská párty
3. DÍL – Chlapi sobě
2. DÍL – Narozeniny
1. DÍL – Za málo peněz hodně muziky