
5. DÍL – Ryby
Aktualizováno 04.08.2016

Vítejte u dalšího pokračování Grilování s Vodouchem. V pátém díle vám Vodouch se svými hosty, mezi kterými jsou mimo jiné Rudolf Hrušínský, Richard Tesařík a Pavel Sedláček, připraví různé druhy ryb.
Grilovat ryby je v podstatě snadné, stačí mít kvalitní suroviny, dobrý gril a partu skvělých kamarádů. A právě o tom vás zcela jistě Ivan Vodochodský se svými hosty mile rád přesvědčí.
Jelikož hlavní menu tohoto dílu skýtá ryby, pozváni byli zdatní a hlavně nadšení rybáři – Rudolf Hrušínský, kterého znáte ze seriálu Ulice, zpěvák Richard Tesařík i muzikant Pavel Sedláček a také další Vodouchovi kamarádi. O zábavu, dobrou náladu a vtipné historky bylo tedy postaráno. Máte se tedy na co těšit, tak se pobavte a získejte zajímavé a netradiční tipy na grilované pokrmy z ryb i pár rad od slavného českého kuchaře Jana Punčocháře.
VŠECHNY RECEPTY z pátého dílu:
• Uzený losos s dresinkem
• Kapr cibulář na pivu
• Pstruh se špenátem a bylinkovým máslem
• Sardinky v polentě s liškovým salátkem
• Žemlovka na grilu
Nenechte si ujít ani DALŠÍ DÍLY pořadu GRILOVÁNÍ S VODOUCHEM
4. DÍL – Dětská párty
3. DÍL – Chlapi sobě
2. DÍL – Narozeniny
1. DÍL – Za málo peněz hodně muziky