Grilování s Vodouchem – Kýta na rožni s glazurou

Aktualizováno 27.04.2016


RECEPT Z 2. DÍLU – Samozřejmě na grilu prostě nesmí chybět pořádný kus masa. Co takhle vepřovou kýtu s křupavou kůrčičkou?

Potřebujeme:

1 ks vepřové kýty naložené na grilování
200 ml pomerančové šťávy
200 ml černého piva
100 ml chilli omáčky
200 ml jablečného octa
100 g dijonské hořčice
100 ml sójové omáčky
1 lžíce Cayenského pepře
2 lžíce papriky sladké nebo uzené
2 lžíce medu
200 ml olivového oleje
1 lžíci koriandrových semínek
1 lžíci hořčičných semínek
sůl a pepř

Kýtu dáme na gril a potíráme ji omáčkou připravenou ze smíchaných surovin.


Podívejte se také na DALŠÍ RECEPTY ze druhého dílu:
Pečená řepa s kozím sýrem
Párky v listovém těstě
Vepřový bůček s rumem a medem
Steaky z krkovice


Na CELÝ DRUHÝ DÍL s názvem Narozeniny se můžete podívat ZDE:

přehrát celou epizodu


NENECHTE SI UJÍT ANI PREMIÉROVÝ DÍL S NÁZVEM ZA MÁLO PENĚZ HODNĚ MUZIKY


Novinky z NOVY