
Grilování s Vodouchem – Těstovinový salát s grilovanou zeleninou
Aktualizováno 10.05.2016
RECEPT Z 1. DÍLU – Letní pochutnání nejen pro vegetariány, tento chod ocení i dámy držící si linii.
Potřebujeme:
4 barevné papriky
1 svazek chřestu
1 cuketu
1 lilek
200 g hlívy ústřičné
1 svazek jarních cibulek
1 balení těstovin vřeten
100 ml olivového oleje
100 ml Balsamicového octa
100 g másla
bylinky
sůl, pepř
Těstoviny uvaříme, scedíme a promícháme s olivovým olejem, solí a pepřem. Zeleninu nakrájíme, potřeme olivovým olejem, balsamikem s bylinkami a ogrilujeme. Smícháme s těstovinami a ochutíme.
Podívejte se na další recepty z prvního dílu:
• Špekáčky na černém pivu
• Grilovaná žebra s BBQ cola marinádou
• Toast se sýrovou sekanou a lilkový kaviár
Na celý první díl s názvem Za málo peněz hodně muziky se můžete podívat ZDE:
"Vodouch" svým hostům – Kristýně Leichtové z Comebacku a Láďovi Ondřejovi z Ordinace v růžové zahradě 2 – předvedl, že i zelenina se dá na grilu připravit chutně.
