Grilování s Vodouchem – Těstovinový salát s grilovanou zeleninou

Aktualizováno 10.05.2016


RECEPT Z 1. DÍLU – Letní pochutnání nejen pro vegetariány, tento chod ocení i dámy držící si linii.

Potřebujeme:

4 barevné papriky
1 svazek chřestu
1 cuketu
1 lilek
200 g hlívy ústřičné
1 svazek jarních cibulek
1 balení těstovin vřeten
100 ml olivového oleje
100 ml Balsamicového octa
100 g másla
bylinky
sůl, pepř

Těstoviny uvaříme, scedíme a promícháme s olivovým olejem, solí a pepřem. Zeleninu nakrájíme, potřeme olivovým olejem, balsamikem s bylinkami a ogrilujeme. Smícháme s těstovinami a ochutíme.


Podívejte se na další recepty z prvního dílu:
Špekáčky na černém pivu
Grilovaná žebra s BBQ cola marinádou
Toast se sýrovou sekanou a lilkový kaviár


Na celý první díl s názvem Za málo peněz hodně muziky se můžete podívat ZDE:

přehrát celou epizodu


"Vodouch" svým hostům – Kristýně LeichtovéComebackuLáďovi OndřejoviOrdinace v růžové zahradě 2 – předvedl, že i zelenina se dá na grilu připravit chutně.

Zdroj: TV Nova

 

 


Novinky z NOVY