
Grilování s Vodouchem – Špekáčky na černém pivu
Aktualizováno 04.05.2016
RECEPT Z 1. DÍLU - Pořádní chlapi potřebují pořádnou porci.
Potřebujeme:
12 ks špekáčků
1 sklenici beraních rohů
2 ks chilli papriček
4 ks cibule
4 stroužky česneku
2 zelené papriky
1 lahev kečupu
100 g pikantní hořčice
½ l černého piva
sůl, pepř
Špekáčky podélně nakrojíme, zářez pomažeme hořčicí a vložíme do něj kolečko cibule, beraní roh a kousek papriky. Vyskládáme do hliníkové nádoby, zasypeme zbylou cibulí a zalijeme směsí piva a kečupu. Dáme péct na gril pod poklopem asi na 30 minut.
Podívejte se na další recepty z prvního dílu:
• Grilovaná žebra s BBQ cola marinádou
• Těstovinový salát s grilovanou zeleninou
• Toast se sýrovou sekanou a lilkový kaviár
Na celý první díl s názvem Za málo peněz hodně muziky se můžete podívat ZDE:
Tento recept Ivan Vodochodský připravoval se svým hostem – hercem Ladislavem Ondřejem, kterého znáte ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.
