
Grilování s Vodouchem – Toast se sýrovou sekanou a lilkový kaviár
Aktualizováno 23.09.2016
RECEPT Z 1. DÍLU - Jednoduché, rychlé, dobré a zajímavé. Ochutnejte také.
Potřebujeme:
250 g syrové sekané
12 krajíčků toastového chleba
2 lilky
1 palici česneku
1 šálek hladkolisté petržele
1 svazek pažitky
1 citrón
100 ml olivového oleje
100 ml vinného octa
sůl, pepř
Toasty potřeme směsí na sekanou a ogrilujeme.
Lilky propícháme vidličkou a dáme na gril nad nepřímý žár asi na 40 minut. Vyjmeme je a necháme vychladnout. Můžeme přidat i lžičku dobrého vinného octa. Lilky rozpůlíme a dužinu vyškrábeme. Rozsekáme jí buď nožem, rozmačkáme vidličkou či v moždíři nebo jí můžeme rozmixovat. Osolíme, opepříme, smícháme s olivovým olejem, citrónovou šťávou, vinným octem, petrželkou a česnekem a dáme vychladit. Podáváme k toastům.
Podívejte se na další recepty z prvního dílu:
• Špekáčky na černém pivu
• Grilovaná žebra s BBQ cola marinádou
• Těstovinový salát s grilovanou zeleninou
Na celý první díl s názvem Za málo peněz hodně muziky se můžete podívat ZDE:
Toasty a lilkový kaviár Ivan Vodochodský připravoval se svými hosty z oblíbených seriálů - herečkou Kristýnou Leichtovou, kterou znáte z Comebacku ...

... a Ladislavem Ondřejem z Ordinace v růžové zahradě 2.
