Rychlý segedín

Zdroj: TV Nova

Rychlé a chutné jídlo – připravíte za pár minut.

Potřebujeme:


Mleté vepřové maso
Brambory
Kyselé zelí
Pórek
Paprika
Cibule
Sýr eidam
Česnek
Drcený kmín
Sůl
Olej
Smetana


Postup:


Na pánvi osmažíme najemno nakrájenou cibuli, česnek, mleté vepřové maso, osolíme, přidáme drcený kmín, nakrájenou červenou papriku, pórek a nakonec kyselé zelí a vše důkladně osmažíme. Do zapékací mísy dáme vařené, oloupané a na kostky nakrájené brambory, které trochu osolíme. Na brambory naklademe osmaženou směs, nahoru nasypeme nastrouhaný sýr a vše zalijeme smetanou. Dáme do předehřáté trouby zapéct při 180 stupních na patnáct minut.

Nova.cz, Ivana Chřibková