Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Pamatujete si, co se odehrávalo pár týdnu, měsíců možná i let zpátky ve vašich oblíbených seriálech? Kdo s kým chodil, jakou měl neřest nebo na co zemřel? Otestujte svoji paměť v našem velkém seriálovém kvízu!

Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář »

VELKÝ KVÍZ: Pamatujete si, kdo s kým chodil, nebo na co zemřel? Otestujte si, jak dobře znáte oblíbené seriály!

Velký seriálový kvíz
zdroj: TV Nova Velký seriálový kvíz
aktualizováno 24.10.2017, 13:09 | 24.10.2017, 12:37 | TV Nova

Pamatujete si, co se odehrávalo pár týdnu, měsíců možná i let zpátky ve vašich oblíbených seriálech? Kdo s kým chodil, jakou měl neřest nebo na co zemřel? Otestujte svoji paměť v našem velkém seriálovém kvízu!

Jste velkým fanouškem nebo fanynkou seriálů televize Nova? pak pro vás jistě nebude složité odpovědět n anásledující otázky!

 

1. Na co umřel přítel Jany Vinické v seriálu POLICIE MODRAVA?
a) na embolii
b) na infarkt
c) na prasknutí slepého střeva

Policie Modrava


2. Kde se v seriálu ULICE narodil syn Gábiny, Šimon?
a) v sanitce
b) v bytě Peška
c) v bytě u Terezy Jordánové

Seriál Ulice: Gábina a Hynek se dozvědí špatné zprávy o Šímovi...
(Foto: TV Nova)


3. Jak se jmenovala holka, která odloudila Ondru od Markéty v DOKTORECH Z POČÁTKŮ?

a) Kamila
b) Kateřina
c) Bětka

Počátky: Pusa Ondřej a Markéta
(Foto: Archiv TV Nova)

 

4. Pro co měl slabost doktor Leoš Mára z ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2?
a) alkohol
b) drogy
c) muže

Ordinace: Leoš Mára
(Foto: Archiv TV Nova)

 
5. Jak umřel v ULICI bratr Lucie Weberové?
a) byl zastřelen
b) přejelo ho auto
c) při autonehodě

Seriál Ulice: Karolína Šafránková jako Lucie Weberová
(Foto: TV Nova)


6. Co měl ve 4. epizodě COMEBACKU na zadku vytetováno Ivin kluk?
a) Jsem jen tvůj
b) Miluji tě, Ivo
c) Pomáhat a chránit

Comeback: Kristýna Leichtová jako Iva
(Foto: Archiv TV Nova)


7. Kdo nazpíval titulní píseň Šestej pád k seriálu GYMPL?
a) Ewa Farna, Dan Bárta
b) Helena Vondráčková, Karel Gott
c) Monika Bagárová, Ondřej Brzobohatý

Gympl


8. Jak se Ozzák z COMEBACKU jmenuje vlastním jménem?
a) Josef
b) František
c) Alfons

Comeback - Ozzák - 7


9. Za co byl Prokop Rýdl ze SPECIALISTŮ odsouzen?
a. zabil svou dceru
b. zabil svou ženu
c. zabil policistu

Specialisté - 14. díl - Na scestí - 30
(Foto: TV Nova)



10. Jak se jmenuje postava herečky Jany Pidrmanové z KRIMINÁLKY ANDĚL?
a) Jana Chládková
b) Věra Beránková
c) Lída Rysová
Jana Pidrmanová -


11. Kolik členů má mordparta v KRIMINÁLCE ANDĚL?
a) 8
b) 5
c) 10

Milan Peroutka v Kriminálce Anděl
(Foto: TV Nova)


12. Jak se jmenuje mladší bratr Zuzany Májové ze SPECIALISTŮ?
a) Matyáš
b) Tadeáš
c) Tobiáš

Zuzana Kainarová Specialisté - 4
(Foto: Archiv TV Nova)


13. Pod jakou maskou se ukrýval zloděj v posledním díle druhé řady POLICIE MODRAVA?
a) známého politika
b) mimozemšťana
c) krtka

Skvělé výsledky druhé série divácky oblíbeného kriminálního seriálu Policie Modrava - 23
(Foto: TV Nova)

 

Správné odpovědi:
1.a, 2.b, 3.a, 4.b, 5.c, 6.c, 7.a, 8.b, 9.b, 10.c, 11.a, 12.c, 13.b

 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

TEST: Jak dobře znáte seriál Dr. House? 15 otázek pro skutečné fandy

VELKÝ KVÍZ: Jak dobře znáte film Ať žijí duchové! Otestujte se!

VELKÝ TEST: Jak dobře znáte seriál Comeback? Na 10 záludných otázek odpověděl správně zatím jen Ozzák!



Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář