Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Jak dobře znáte oblíbený seriál Comeback? Hltali jste každý díl? Nebo jste se jen sem tam podívali? Otestujte se a zjistíte, jak velkým fanouškem seriálu jste!

Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář »

VELKÝ TEST: Jak dobře znáte seriál Comeback? Na 10 záludných otázek odpověděl správně zatím jen Ozzák!

Comeback - Ozzák - 3
Comeback - Ozzák - 3
aktualizováno 14.07.2017, 15:24 | 14.07.2017, 11:52 | Nova.cz

Jak dobře znáte oblíbený seriál Comeback? Hltali jste každý díl? Nebo jste se jen sem tam podívali? Otestujte se a zjistíte, jak velkým fanouškem seriálu jste!

Velký kvíz pro fanoušky Comebacku! Nyní zjistíte, jak moc dobře tento seriál znáte. Jste jen obyčejným nadšencem, nebo seriál znáte jako své boty? Pokud si nebudete některou z odpovědí jistí, můžete najít malou nápovědu ZDE.

 

1. Jak se Ozzák jmenuje vlastním jménem?

A) Josef

B) František

C) Alfons
 

2. Jak se měl původně seriál Comeback jmenovat?

A) „Jako déšť“ podle písničky od Tomiho Paciho

B) „Comeon“, ale tvůrcům se nakonec více líbil název „Comeback“

C) „Ve dvou se to lépe táhne“

Comeback, ženy - 3

 

3. Za jak dlouho vytvořili maskéři z Martina Dejdara Ozzáka?

A) Za dvacet minut

B) Za hodinu

C) Za hodinu a půl
 

4, Kdo napsal píseň z Comebacku „Krev pop a slzy“?

A) Karel Gott

B) Xindl X

C) Marek Ztracený
 

5. Jak se jmenuje obchod, kde Tomáš Pacovský a Ozzák pracují?

A) U dvou akordů

B) Dva bratři

C) U hrací koule
 

6. Kolik dílů má seriál Comeback?

A) 69

B) 55

C) 51

Comeback: Lexa
(Foto: TV Nova)

 

7. Jak se jmenoval první díl Comebacku?

A) Křeslo

B) Modelka

C) Zlatá rybka
 

8. Proč Ozzák kulhá?

A) Ozzák se rozhodl, že bude odlišný a začal kulhat.

B) V počátcích natáčení byl Martin Dejdar po operaci menisku.

C) Ozzák upadl do kanálu a poranil si achillovou šlachu, měl nohu v sádře a začal kulhat.
 

9. Jak se jmenoval díl, ve kterém si zahrál Karel Gott?

A) Gott na návštěvě

B) Karel Gott

C) Gott ex machina

 

10. Co měl ve 4. epizodě na zadku vytetováno Ivin kluk?

A) Jsem jen tvůj

B) Miluji tě, Ivo

C) Pomáhat a chránit

Comeback, ženy - 5

 

0–3 Měl/a bys zabrat!

Seriál Comeback nesleduješ pozorně, ale to nevadí! Jak se říká, žádný učený z nebe nespadl. Měl bys ale pořádně zabrat a dohnat znalosti.
 

4–7 Lepší něco, než nic

I přesto, že nemáš úplně nejlepší znalosti, stále nejsi na bodě mrazu. A to je dobře! Sice nejsi jednička v oboru, ale jak je vidět, seriál tě baví.


8–10 Jsi nejlepší!

Comeback je jistě tvým oblíbeným seriálem, bez kterého zkrátka nemůžeš fungovat! Jen tak dál!

 

Správné odpovědi: 1B, 2A, 3A, 4B, 5A, 6C, 7A, 8B, 9C, 10C

 

 

NEPŘEHLÉDNĚTE: 

BEZ PLASTIK: Pamelu Anderson byste před 26 lety nepoznali! Podívejte se, jak vypadala v seriálu Kutil Tim

UŽ NERISKUJE ŽIVOT: Jak dnes vypadá představitel Toma Kranicha z Kobry 11? Je z něj pohodlný strejda!



Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář
pavel-konicek 15.7.2017 20:11
+1
Proč nenatočíte další? Je to velice povedený Český seriál, na to se dá koukat i po několikáté....