Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Vyzkoušejte tuto zvěřinovou minutku. Jirka pro vás má kančí řízky na divoko s bramborovými noky. Naučíte se také zajímavou marinádu.

Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář »

Kančí řízky na divoko

aktualizováno 20.06.2010, 08:10 | 18.06.2010, 15:26 | Nova.cz

Vyzkoušejte tuto zvěřinovou minutku. Jirka pro vás má kančí řízky na divoko s bramborovými noky. Naučíte se také zajímavou marinádu.


Potřebujeme:

1 kg kančí kýty
slanina
rajčatový protlak
sušené švestky
citron
růžičková kapusta
olivový olej
pepř, sůl

Marináda:

olej
celý pepř
nové koření
jalovec
bobkový list
sůl

Bramborové noky:

vařené brambory
sůl
1 vejce a 1 žloutek
polohrubá mouka
zelená petrželka



Olivový olej, rajčatový protlak a sušené švestky zalijeme vodou a vaříme do měkka. Poté rozmixujeme. Předem naložené kančí řízky opečeme po obou stranách. Podáváme s bramborovými noky a vařenou růžičkovou kapustou. Přelijeme švestkovou omáčkou.

 

 

Staňte se fanoušky Babicových dobrot na Facebooku

Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář

Diskuze

Vstup do diskuze Chatujte na ICQ | Stáhnout
ufo 21.2.2010 16:54
0
kdiš natebe čumim jak vařiš mam ho vruce a placam snim ostul
Lol 29.3.2009 15:20
0
Bež do prdele
klaun1 14.2.2009 10:36
0
Tak dnes budou halušky s brynzou. Kdo nemá brynzu dá mistrem oblíbený,, AYDAM" , a teď pozor : kdo nemá nic nedá nic.!!!! To zas bude mazec.